Autor: Informer.rs

29.04.2022.

12:46

Foto: Starsportphoto

Sport

MILIONI STIŽU NA BANOVO BRDO! Čukarički završio još jedan FANTASTIČAN posao!

Tokom jučerašnjeg dana pojavila se informacija da je Marko Rakonjac meč sa Crvenom zvezdom propustio zbog toga što se završava njegov transfer u Lokomotivu, a već danas je posao gotov! Mladi crnogorski reprezentativac dogovorio je sve uslove sa Moskovljanima i od naredne sezone nastupaće u ruskoj Premijer ligi. 

Sportski direktori oba kluba Vladimir Matijašević i Tomans Korn dogovorili su da Čukarički za mladog napadača dobije 2.500.000 evra, a uz to su Brđani zadržali prava na 15 odsto od naredne prodaje. Nema sumnje, fantastičan posao. 

Ipak, "Mozzart sport" prenosi da je dogovoreno da Rakonjac bude isplaćen u tri rate, ali u narednih godinu dana. Za kraj, ostalo je da mladi Crnogorac ode put Moskve, obavi lekarske preglede i stavi paraf na četvorogodišnji ugovor sa Lokomotivom. 

Informer

- Mogu da potvrdim da smo napravili dobar posao i za Čukarički i za Marka. On je zadovoljan ličnim uslovima. Mi kao klub živimo od ovakvih prodaja, pokazalo se da smo s pravom verovali u Marka. Sada nam ostaje da se pojačamo i dovedemo petoricu kvalitetnih igrača za narednu sezonu - rekao je Matijašević za "Mozzart sport". 

Rakonjac je treći najskuplji igrač koji napušta Banovo brdo. Čukarički je samo za Dimitrija Kamenovića i Slobodana Tedića dobio više - 3.000.000 evra, dok je Rakonjac izjednačio prodaju Petra Mićina u Udineze.