Autor: Informer.rs

29.04.2022.

15:11

Foto: Tanjug/AP

Sport

REAL ZAVRŠIO KAPITALNO POJAČANJE! Nemac u Madrid stiže BESPLATNO!

Izvesno je da će Antonio Ridiger na kraju sezone, kao slobodan igrač, napustiti Čelsi i izabrati novu sredinu za nastavak karijere. Sve su prilike da će Nemac put Madrida, budući da "Marka" prenosi da je dogovor između njega i Reala postignut, te da su ostale samo sitnice!

Ridiger je popustio sa prohtevima i umesto traženih 12.000.000 evra po sezoni pristao na milion manje. Očekuje se da sa Kraljevskim klubom potpiše četvorogodišnji ugoro, a nema sumnje da će dobiti i simboličan bonus za potpis budući da na Santijago Bernabeu stiže kao slobodan igrač. 

Informer

Nemački štoper je u Čelsi stigao u julu 2017. godine iz Rome u transferu teškom 35.000.000 evra. Za gotovo pet sezona u klubu upisao je 197 utakmica, postigao 12 golova i ostvario sedam asistencija. 

Posebno mu je legla saradnja sa Tomasom Tuhelom i prelazak u formaciju sa tri štopera. Ridiger je u tom sistemu postao jedan od najboljih defanzivaca u Evropi, te ne čudi interesovanje sa svih strana. Ipak, čini se da je Real Madrid bio konkretniji od Juventusa, te da je pitanje momenta kada će Blankosi predstaviti kapitalno pojačanje za poslednju liniju.