Autor: Informer.rs

30.04.2022.

16:28

Foto: Starsportphoto

Sport

KUNEM SE U DECU I U MRTVU MAJKU, NISAM TO REKAO! Lalatović upozorava: Sprema mi se LINČ! (VIDEO)

Pred sam početak meča, trener Kragujevčana Nenad Lalatović, podigao je prašinu izjavom. Izvadio je telefon iz džepa, pokazao ga kamerama i pročitao naslov u novinama.

- Izvinjavam se što moram danas da ovo kažem pred utakmicu. Mene je to povredilo. Izašlo je u Pazarskim novinama samo. Skandal "Lalatović nazvao igrače Pazara Turcima", to je izašlo ovde, u dogovru da su rekli igrači Kolubare. To su oni rekli njima, igračima i upravi. Ja se kunem u svoje troje dece da nikad nisam nazvao Pazarce turcima. Čija je igra i čija izmišljotina, da bih ja danas ovde bio linčovan, da bi se sav teret srušio na mene. Gde će doći dosta njihovih navijača, gde će biti puna tribina, gde je besplatan ulaz. Dolazi izjava napisana samo u njihovim novinama - Skandal Lalatović nazvao igrače Turcima- kaže Lalatović u dahu i dodaje:

- Danas će doći pun stadion, meni je rečeno da će iza mene biti 20 huligana koji će me vređati i koji su rekli da ću biti isključen u 10. minutu. Izvinjavam se, moram da kažem. Sad kažem pred utakmicu, imam inofrmacije šta će mi biti. Ja se ne bojim, ja uzimam odgovornost. Nisam to rekao, mogu se zakleti u decu u mrtvu majku.

Informer

Treneri Novog Pazara i Radničkog, Nenad Lalatović i Tomislav Sivić

-Mora Srbija znati šta se meni sprema da bi me sklonili iz srpskog fudbala. Jer radim dobro posao? Jer sam uzeo 16 bodova u 11 utakmica? Što pokušavam da ostavim Radnički u ligi!

Gosti trenutno vode, a pogodak je postignut u 20. minutu.