Autor: Informer.rs

01.05.2022.

23:29

Foto:

Sport

VELIKA ŽELJA BARSELONE! Španac iz Čelsija na radaru Barselone

Markus Alonso, levi bek Čelsija, jedna je od želja Barselone u ovom prelaznom roku. Alonso je jedan od bekova koji se uklapa u koncepciju trenera Barselone Ćavija.

Otkako je Ćavi Ernandez stigao na mesto trenera Barselone, transfer politika katalonskog kluba se promenila iz korena. Nema više  ishitrenih poteza i dovođenja igrača za velika obeštećenja. Svako pojačanje mora biti smisleno i mora se uklapati u kadar koji je sada na Kamp Nouu.

Informer

Ćavi Ernandez

Taj način dovođenja igrača Barseloni uzrokuje i brojne probleme pa se tako priča oko potrage za bekovima kojima bi se pojačao španski velikan pretvori u sagu. Već mesecima se niz igrača koji igraju na toj poziciji povezuje s Barselonom, a sinoć je Fabricio Romano, najpoznatiji svetski stručnjak za transfere, na spisak dodao još jedno ime.

Informer

 
 
 

Italijanski novinar objavio je da Barselona prati Markosa Alonsa iz Čelsija. Alonso je Španac, vrlo dobro poznaje stil igre koji Ćavi preferira i ugovor mu ističe na leto 2023. godine. Barselona se stoga nada da bi ga mogla dovesti iz Čelsija za znatno manje obeštaćenje od očekivane cifre.