Autor: Informer.rs

02.05.2022.

11:18

Foto: reuters

Sport

TO ŠTO MITRO RADI JE NEČUVENO! Saigrač se divi Srbinu!

Fulam je obezbedio povratak u Premijer ligu, a naš napadač Aleksandar Mitrović ima šansu da protiv  Lutona (ponedeljak, 18.15) u poslednjem meču 45. kola Čempionšipa, uđe u istoriju Čempionšipa.

Aleksandru Mitroviću nedostaju još dva gola kako bi prestigao rekorda Gaja Vitingema, koji je 1993. postigao 42 gola u sezoni. Srpski reprezentativac je ove sezone postigao 41 pogodak. Ubedljivo je najbolji strelac Čempionšipa.

- Volim fudbal koji igramo, ali moj glavni zadatak je defanziva. Mitro je postigao 41 gol u sezoni, dva kola pre kraja, to je nečuveno! Dokle god budemo igrali dobro u Premijer ligi, verujem da će on davati golove i tamo. Mnogo je jak, teško mi je da ga sačuvam na treninzima - iskren je Adarabiojo.

Informer

Aleksandar Mitrović ima šansu protiv Lutona da obori rekord

Podsećamo, Mitrović je asluženo poneo nagradu najboljeg fudbalera Čempionšipa. 

- Ponosan sam što sam dobio ovu nagradu, ali ne bih ovde bio bez saigrača, svih ljudi u klubu, svih onih koji nam pomažu da izađemo na teren i pružimo najbolje. Bila je ovo neverovatna sezona i na ličnom i na timskom nivou. Radostam sam što je Fulam opet u Premijer ligi, gde mu je i mesto - rekao je naš napadač pre nekoliko dana.

Bonus video