Autor: Informer.rs

03.05.2022.

11:25

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

PRVA FOTOGRAFIJA Siniše Mihajlovića posle izlaska iz BOLNICE! Podignuta tri prsta, zagrljaj... (FOTO)

Posle jednomesečne terapije srpski trener je napustio bonicu, a njegova supruga objavila je prvu fotografiju. Arijana i Miha su bili u šetnji sa unukom!

Mihina suprug Arijana objavila je na Instagramu Mihinu fotografiju od izlaska iz bolnice.Srpski stručnjak je podigao tri prsta i ne skida osmeh sa lica dok je u zagrljaju supruge. Pored njih su kolica, pa nema sumnje da svaki trenutak koriste da budu sa unukom Violente.

- Pravo blago - kratak je komentar Arijane na fotografiju

Pored podrške namilijin, uz Sinišu su tokom minulih nedelja bili i igrači Bolonje, cela Srbija, Italija, a navijači su se svakodnevno okupljali ispod njegovog bolničkog prozora i pevali mu pesme podrške.

Mihajlović je 26. marta sazvao konferenciju za medije i saopštio da će morati na bolničko lečenje zbog opasnosti da mu se vratila bolest s kojom se borio tokom 2019. i 2020. godine.

Siniša Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, u februaru su mu se ponovo pojavili određeni simptomi, ali je opet izašao kao pobednik. 

Informer

Siniša Mihajlović ponovo sa porodicom



Zanimljivo je da fudbaleri Bolonje, sa kojima je Miha radio iz bolnice, ne znaju za poraz u poslednjih šest utakmica u Seriji A. Osvojili su deset bodova i na 13. su mestu sa 43 poena.