Autor: Informer.rs

09.05.2022.

09:32

Foto: Reuters

Sport

NEDOSTAJE SAMO ĐOKOVIĆ da bi ova FOTKA bila najskuplja ikada! (FOTO)

Holanđanin, aktuelni šampion Maks Ferstapen, na ulicama Majamija je upisao treću pobedu ove sezone, a 23. u karijeri, ispred Šarla Leklera iz Ferarija, koji je imao pol poziciju i drugog vozača italijanskog tima Karlosa Sainsa juniora.

Fali im Đoković

Ali, pored vozača Formule 1 u centru pažnje su bile i najveće svetske sportske zvezde. Dejvid Bekam je bio u fokusu, a na Instagram profilu postavio je fotografiju koja je oduševila svet.

Informer

Dejvid Bekam okupio strašnu ekipu u Majamiju

Dejvid Bekam se družio u Majamiju sa nekim od najvećih imena ikada. Pored nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Real Madrida i Milana bili su najbolji košarkaš ikada Majkl Džordan, NFL legenda i rekorder Tom Brejdi, kao i Luis Hamilton sedmostruki F1 šampion koji je ovu trku završio kao šesti. Dodaćemo, nedostajao je samo Novak Đoković da ova fotografija verovatno bude najskuplja ikada.

- Reči nisu potrebne - prokomentarisao je kratko Dejvid Bekam.

Iza Maksa Ferstapena, Šarla Leklera iz Ferarija i Karlosa Sainsa juniora, poredali su se: Serhio Perez, Džordž Rasel, Luis Hamilton, Valteri Botas, Esteban Okon, Fernando Alonso i Aleks Albon.

U generalnom plasmanu i dalje vodi Lekler sa 104 boda, dok Ferstapen ima 85.