Autor: Informer.rs

10.05.2022.

15:09

Foto: Reuters

Sport

POKUŠAO JE DA IZDA HRVATSKU! Borna Sosa na meti slavnog kluba!

Među dosta igrača koji u sledećem prelaznom roku napuštaju napuštaju "Old Traford" je bivši reprezentativac Srbije Nemanja Matić, a interesantno je da bi prvo pojačanje novog menadžera "Crvenih đavola" Erika ten Haga mogao da bude - hrvatski internacionalac!

Informer

Borna Sosa

Mančester junajted se interesuje za Bornu Sosu, levog beka Štutgarta, piše nemački "Fokus". Baš bi Sosa bi mogao da postane prvo pojačanje Holanđanina, još uvek aktuelnog trenera Ajaksa.

Sosa je želja Mančestera jer se Aleks Teles nije dobro pokazao, dok Luk Šo ponovo ima problema sa povredama i u klubu ne mogu u potpunosti da se oslone na Engleza.

Ipak Mančester će imati konkurenciju u velikanima, jer je Sosa zapao za oko Barseloni, Arsenalu i Totenhemu. Sosa je ove sezone u Štutgartu na 27 mečeva u Bundesligi imao jedan gol i osam asistencija na svom kontu. Nije poznato koliko bi Junajted morao da plati Štutgartu, ali bi "švabe" sigurno bile raspoložene za pregovore.

Informer

Borna Sosa (crni dres)

Zagrepčanin koji ima 24 godine poznat je i po tome što se u jednom trenutku premišljao da dres Hrvatske reprezentacije zameni dresom selekcije Nemačke. Ipak se na kraju odlučio za "vatrene" jer nije imao prostora u dresu "pancera"