Autor: Informer.rs

12.05.2022.

20:20

Foto: Tanjug

Sport

LEVANDOVSKI ISTERAO SVOJE! Bajern pušta nezadovoljnog Poljaka!

Pre nekoliko nedelja pitali sportskog direktora Hasana Salihamidžića o mogućnosti da Robert Levandovski zaista ode u Barselonu, on je bio jasan: - Definitivno mogu da precrtam njegov odlazak ovog leta.

Međutim, kada ga je Bild sada kontaktirao s istim pitanjem, odgovor je bio drugačiji: -Razgovaraćemo.

Ta promenu u raspoloženju nimalo nije slučajna. Dobro obavešteni Bild piše da je upravi kluba dojadilo da gleda 33-godišnjeg Levandovskog kako je nezadovoljan.

Prema informacijama koje poseduje Bild, Levandovski želi da ide. U Bajernu misle da bi to moglo i da bude dobro.  Leva jeste veliki igrač, ali je ceo tim podređen njemu. Svi igraju za Poljaka, svaka lopta u napadu ide ka njemu.

Jednom su pitali Leona Goretsku da li će se tim založiti da Levandovski ostane u  timu, hladnokrvno je odgovorio: -To nije naš posao. Levi dobro zna šta ima u klubu i u nama.

Informer

Fudbaleri Bajerna

List Bild zato piše da su Bavarci sve bliži odluci da Levandovskog puste da ode u Barselonu. Za obeštećenje od 35.000.000 do 40.000.000 evra. Toliko bi Blaugrana mogla da plati.

Informer

Robert Levandovski

S druge strane, minhenski klub  ne bi mogao da pronađe takvog špica kakav je Levandovski, ali bi teret bio raspodeljen i na krilne fudbalera. Na tim pozicijama imaju igrača na pretek na Alijanc areni.

Ne vole Nemci kad ih neko ucenjuje, makar to bio i Robert Levandovski jedan od najboljih igrača na svetu.