Autor: Informer.rs

19.05.2022.

19:03

Foto: Starsportphoto©

Sport

PIKSI VLAHOVIĆU, MITROVIĆU I JOVIĆU priključuje još jednog RASNOG GOLGETERA! Evo ko će se još naći na spisku selektora!

Kako pišu izraelski mediji, Đorđe Jovanović je dobio poziv u reprezentaciju Srbiju, odnosno, obavešten je da je njegovo ime na širem spisku selekcije, koji možda bude skraćen dok dođe vreme za okupljanje igrača u Kući fudbala u Staroj Pazovi- potvrđeno je i Mozzart Sportu.

Informer

 

Od napadača Dragan Stojković Piksi je do sada računao na Aleksandra Mitrovića, Dušana Vlahovića i Luku Jovića, ali iako je najavio napad na prvo mesto u Ligi nacija, definitivno razmišlja da u junu pruži priliku, makar na mini pripremama i nekim novim igračima.

Informer

 

Podsetimo, Đorđe Jovanović je posle fenomenalnog perioda u Čukaričkom otišao zimus u Makabi iz Tel Aviva u transferu vrednom skoro 2.000.000 evra! Na njegovom dolasku insistirao trener žuto-plavih Mladen Krstajić.

Jovanović je u Izraelu odigrao do sada 15 utakmica na dva fronta i postigao devet golova, a kao dete Partizana, Đorđe Jovanović je igrao za sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije. 

Informer

 

Naša selekcija će u Ligi nacija startovati kod kuće protiv Norveške (2. jun) , potom će dočekati Sloveniju (5. jun), da bi onda usledila dva gostovanja, u Švedskoj (9. jun) i Sloveniji (12. jun)