Autor: Informer.rs

21.05.2022.

09:26

Foto:

Sport

ISTORIJA U SLOVENIJI - SRBIN JE IGRAČ GODINE! Mudrinski cepao mreže, POSVAĐAO VELIKANE, a sutra se bori za TITULU!

Srpski napadač, nekadašnji golgeter Crvene zvezde Ognjen Mudrinski doživeo je potpuni fudbalski preporod u Sloveniji, a danas je na njegovu adresu stigla i prestižna individualna nagrada! Napadač Maribora ove sezone postigao je 16 golova u tamošnjem prvenstvu, te je posle glasanja novinara, trenera, igrača i navijača proglašen igračem sezone u Sloveniji! 

Mudrinski će se ovog vikenda sa Mariborom boriti za titulu, a tokom prethodne nedelje u velikoj anketi srpski napadač dobio je najviše glasova. Treneri, igrači, novinari i navijači glasali su, a na račun golgetera Maribora stiglo je ukupno 3.921 glas. Dodajemo i da je Mudrinski prvi Srbin koji je dobio ovu nagradu u Sloveniji. 

Informer

Ognjen Mudrinski je letos stigao u Maribor na pozajmicu iz Jagelonije i doživeo je pravi fudbalski preporod. Za srpskog napadača sada se otima nekoliko evropskih klubova, a za njegov potpis bori se sada i ljubljanksa Olimpija. 

maće priliku u nedelju Mudrinski da se okiti titulom prvaka Slovenije, jer Maribor ima bod više od Kopera, a u poslednjem kolu ide na noge Muri. Pored Srbina, u idealnom timu prvenstva, od igrača koji su poznati na našim prostorima je i Kahim Paris. Jamajčanin za kog je bila zainteresovana Crvena zvezda.