Autor: Informer.rs

21.05.2022.

14:25

Foto: reuters

Sport

GOTOVO JE - MBAPE OJADIO PARI SEN ŽERMEN! Francuz pristao na NOVI UGOVOR!

Čini se da je došao kraj sage! Uticajni italijanski novinar Đanluka di Marcio prenosi da je Kilijan Mbape rešio da ostane u Pari Sen Žermenu, te da će potpisati novi ugovor sa Svecima. 

Tokom dana se pojavila informacija da je predsednik Real Madrida Florentino Perez saopštio fudbalerima Blankosa da od dolaska Kilijana Mbapea nema ništa. Delovalo je kao nova "podvala", ali po svemu sudeći je Španac bio iskren i otvoreno rekao da francuski superstar ne stiže na Santijago Bernabeu. 

Informer

Bilo je jasno od samog starta da Kilijan Mbape vreba koji će klub ponuditi više. Ovoga puta bio je to Pari Sen Žermen, budući da je Real Madrid odustao kada je pročitao nameru francuskog napadača. Priča je otišla predaleko, a Kiljanova majka je u petak saopštila novinarima da on ima dogovor sa oba kluba!?

Ponude su bile identične visine, a poslednja koja je poznata javnosti nikada nije viđena na fudbalskom tržištu. Mbape će za potpis dobiti 100.000.000 evra, te da će godišnje prihodovati 60.000.000! Pored toga, 100 odsto novca na ime marketinga ide u džep francuskog fudbalera.