Autor: Informer.rs

25.05.2022.

08:46

Foto: Tanjug/AP

Sport

KAPA DOLE, SRBIN NEMA CENU! Gazda Lacija kaže da Sergej može da ide samo u 5 klubova!

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić je u dresu Lacija već sedam godina. Odigrao je 294 meča, a po svemu sudeći će nastaviti niz. 

Sergej nema cenu

Za njega se mesecima raspituju Juventus, PSŽ, ali Klaudio Lotito ne menja mišljenje. Predsednik Lacija kaže da nema nameru da ga proda.

- Sergej je želja svih klubova, ali on nema cenu - rekao je Klaudio Lotito.

Informer

Sergej Milinković Savić ne mrda iz Lacija

- Cenu određuju samo oni koji stavljaju nešto na prodaju. A ja nisam stavio Sergeja u izlog. O njegovom odlasku razgovaraćemo samo pod uslovom da stigne ponuda koja zadovoljava njegove profesionalne i finansijske, kao i naše ekonomske zahteve - dodao je prvi čovek Rimljana.

Uslov za odlazak Srbina iz Lacija nije samo novac. Lotito kaže da bi pustio Sergeja samo u jedan od pet najboljih klubova sveta, mada nije naveo koji su to klubovi. 

Još jednom je prvi čovek Lacija pokazao koliko poštuje našeg asa, ne želi da Sergej ode u klub koji je ispod njegovog renomea.

- Da budem jasan, otići će samo pod uslovom da dobijemo ponudu klubova koji su među Top 5 na planeti. Čak ni tada nećemo odmah da ga prodamo, jer moramo prvo da se uverimo da nećemo da napravimo nešto loše Sergeju, jer on to ne zaslužuje -  završio je Lotito. 

Mesecima kruže nove spekulacije o budućnosti srpskog veziste za koga je Klaudio Lotito odbio 140.000.000 evra, pominju se Juventus, Milan, Mančester junajted, ali njegov agent Mateja Kežman demantuje sve priče.