Autor: Informer.rs

26.05.2022.

07:01

Foto: Starsportphoto

Sport

OVO SU SASTAVI ZVEZDE I PARTIZANA ZA FINALE KUPA! Stanojević i Stanković oči u oči za trofej!

Crvena zvezda je 33. put u istoriji postala šampion države, a Partizan je silno motivisan da "zaleči rane" i podigne makar jedan trofej u ovoj sezoni!

Informer

 

Vrlo je verovatno da će Crvena zvezda izgledati potpuno isto kao u aprilskom derbiju, koji je završen remijem (0:0). Slaboljub Srnić je tada bio Stankovićevo iznenađenje, a i te kako je opravdao poverenje trenera koji se juče ponovo obaveza na vernost Zvezdi! Delaće verovatno Srnić uz Sanoga, a u tom slučaju će se El Fardu Ben preseliti na klupu za rezerve. Gelor Kanga je nezamenjiv šraf Stankovićeve mašinerije, dok će iza Ohija svoje mesto zauzeti po običaju Mirko Ivanić i Aleksandar Katai.

Informer

Milan Gajić će igrati desnog beka, Kristijano Pićini je ponovo povređen, a štoperski tandem činiće Eraković i Dragović, dok će na levom beku biti nezamenjivi Milan Rodić.

Informer

 

Sa druge strane, kada je tim Partizana u pitanju, najrealnije je da meč neće početi roviti Bibars Natho. Njegov izostanak otvara prostor da na poziciju centralnog veziste dođe Miloš Jojić, a to se desilo na prethodnom derbiju, a Jojić je pružio tada dobru partiju! Saša Zdjelar i Marko Jevtović su izvesni u startnoj postavi, ali ukoluko bude tako, verovatno će pomeriti Jojića napred.

Informer

 

Ipak, na psolednjem meču je Stanojević koristio Lazara Markovića kao „lažnog“ špica, pa ostaje da se vidi za koju opciju će se sada odlučiti! Verovatno  će Nemanje Jović i Nikola Terzić biti rezerve, a u odbrani su sigurni Nemanja Miletić, Siniša Saničanin, a deluje da je Nemanja Stevanović definitivno istisnuo Aleksandra Popovića!

Dakle, očekivan Stanojevićev sastav je: Stevanović, Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jevtovi, Marković, Jojić, Menig, Rikardo.