Autor: Informer.rs

26.05.2022.

10:16

Foto: Starsportphoto

Sport

KRAJ NADANJA NA MARAKANI! Reprezentativac se NEĆE vratiti u ZVEZDU!

Završio je Mihailo Ristić svoju epizodu u Francuskoj. Nadali su se navijači Crvene zvezde da bi reprezentativac Srbije mogao da se vrati na Marakanu, ali ovoga puta od toga nema ništa. Dojučerašnji bek Monpeljea danas je stigao u Lisabon na završne preglede i potpisivanje ugovora sa Benfikom. 

Orlovi su već mesecima tragali za trajnim rešenjem na poziciji levog beka, a imenovanje novog trenera Rodžera Šmita samo je ubrzalo posao. Ristić je ekspresno kontaktiran i sa njim je dogovorena trogodišnja saradnja. 

U Lisabonu Ristića vide kao idealno rešenja nakon što Aleks Grimaldo napusti Benfiku. Šuška se da bi Španac mogao nazad u Barselonu, ali to je manje bitno za srpskog reprezentativca. Ipak, u taboru Orlova imaće paklenu konkurenciji budući da će se za mesto u timu boriti protiv Sandra Kruza. 

Informer

Šuška se da je Benfika u konkurenciji za Ristićev potpis bila bolja od Olimpijakosa, Marselja, dva španska i jednog nemačkog kluba. Nije tajna da je i Monpelje želeo da zadrži Srbina, ali da finansijski nisu mogli da isprate zainteresovane strane. 

Čini se da je sada sve gotovo, te da će Ristić kao slobodan igrač potpisati trogodišnji ugovor sa Benfikom!