Autor: Informer.rs

28.05.2022.

15:55

Foto: printscreen Twitter

Sport

BRUKA U REŽIJI POZNATOG FUDBALERA! Prevario verenicu dve nedelje pred svadbu!

Zvuči neverovatno, ali to nije još jedan trač iz britanskih tabloida baziran na pretpostavkama, već za prevaru postoje dokazi na društvenoj mreži Snepčet!

Nekadašnji superstar engleskog fudbala za manje od dve nedelje treba da se oženi rijaliti zvezdom Bili Maklou (34). Otišao je u Dubai prošlog vikenda kako bi proslavio momačko veče, a onda su na Instagramu osvanule slike kako bez odeće leži pored menadžerke hotelskog bara Tejlor Džejn Vikli (27).

Osim te fotografije, plavokosa Tejlor objavila je i fotografiju u bademantilu na kojem je izvezeno "Endi Kerol".

Ona je u razgovoru s britanskim medijima pokušala da spase stvar rekavši da se ništa nije desilo između njih.

- Provodili smo se, pili smo, ali nije bilo fizičkog kontakta niti seksa među nama. Bili smo baš pijani i bilo nas je još u sobi. Endi je mene i drugarice pozvao u hotelsku sobu nakon žurke sa svojim prijateljima. Slike su procurile na Snepčet kad sam ih poslala prijateljima u Engleskoj - kaže Viklijeva.


Zanimljivo je da je istovremeno i Kerolova verenica bila u Dubaiju i pravila devojačko veče. Objavila je desetine fotografija iz provoda, a jednu i sa budućim suprugom. Za sada se povodom verenikovog ispada nije oglašavala, a po povratku iz Dubaija fotografisala se na aerodromu i napisala da su iza nje najbolji dani do sad.

Međutim, od fudbalera nije bilo ni traga ni glasa. Endi i Bili su u vezi od 2013. godine, a verili su se godinu dana kasnije. Imaju dva sina, Arla, rođenog u junu 2015, i četvorogodišnjeg Volfa Najna, kao i jednoipogodišnju ćerku Marvel.