Autor: Informer.rs

28.05.2022.

18:06

Foto:

Sport

ŠOK - LJUBAV PREMA ZVEZDI GA SKUPO KOŠTA! Stojković OTERAN iz kluba zbog dolaska na Marakanu!

Skupu cenu će platiti Filip Stojković zbog dolaska na Marakanu u četvrtak. Bivši reprezentativac Crne Gore je u društvu Vujadina Savića i Nemanje Radonjića pratio meč finala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana, a kada se vratio u Austriju sačekalo ga je neprijatno iznenađenje. 

Naime, bečki Rapid je odlučio da raskine ugovor sa Stojkovićem zbog "nesportskog ponašanja", odnosno, zbog činjenice da je došao u Beograd da gleda finale Kupa Srbije, a prethodno je u klubu prijavio da nije spreman da igra zbog povrede. 

- Klub se trudi da ispoštuje sve pravne obligacije prema fudbalerima i to isto očekuje od igrača. Ko "radi" za Rapid, mora tome da se posveti u potpunosti, to iziskuje najviši nivo profesionalizma i strasti sve do poslednjeg dana posla. Očigledno je da će uslediti posledice za sve koji to ne ispoštuju i koji se ponesu prema klubu s nipodaštavanjem. Niko nije veći od kluba - rekao je direktor Zoran Barišić.

Informer

Nedugo zatim, oglasio se i predsednik Martin Brikner, koji je istakao da je klub bio primoran da raskine ugovor sa Filipom Stojkovićem. 

- Velika porodica Rapida očekuje identifikaciju sa svakim igračem. Razočaran sam što to više nije slučaj ovde. Svako od nas je uneo celog sebe u uspehe kluba, zato je i razočaravajuće što je igrač, koji je sa kapitenskom trakom oko ruke, odbio da igra, a otišao je da slavi sa klubom koji više nije njegovo "radno mesto" - rekao je predsednik Rapida.