Autor: Informer.rs

29.05.2022.

14:41

Foto: Insagram/Maša Terzić

Sport

FUDBALER PARTIZANA OŽENIO SE BRATANICOM ZVEZDANA TERZIĆA! Lazar Marković kiti trubače, mlada blista... (VIDEO)

Samo nekoliko dana nakon završetka fudbalske sezone u dresu Partizana, Lazar Marković iskoristio je slobodne dane kako bi se oženio devojkom Jovanom.

Nakon pet godina zabavljanja fudbaler i njegova izabranica rešili su da ljubav krunišu brakom. Buduća mlada je u drugom stanju, zbog čega su želeli da se što pre zavetuju na večnu ljubav.

Jovana je ćerka brata Zvezdana Terzića Dejana, a snimke sa svadbe na društvene mreže postavila je Maša Terzić. Ona je na svom profilu podelila video na kojem Lazar Marković kiti trubače koji su ispred automobila sačekali da mladenci krenu ka crkvi, dok je Jovana blistala u jednostavnoj beloj venčanici.

Informer

 

Na venčanje stigla je porodica Terzić, Maša Terzić, kao i njen brat, sa lepšom polovinom. Među zavnicama bili su fudbaleri Saša Ilić, Lola Smiljanić, Saša Zdjelar, stigao je i Duško Tošić, Nikola Rokvić sa suprugom i Marko Rokvić. 

Budući supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Lazar je u karijeri nosio dres Partizana, Benfike, Liverpula, Fenerbahčea, Sportinga, Hala, Anderlehta, Fulama i ponovo Partizana, u kojem je 2019. godine. Njemu ovog leta ističe ugovor sa Partizanom i verovatno će ponovo potražiti inostrani angažman.