Autor: Informer.rs

30.05.2022.

12:31

Foto: Starsportphoto

Sport

PIKSI DOŽIVEO BRUTALNE UVREDE NA "MARAKANI"! Samo ovo je selektor rekao o sramnom transparentu

Selektor Srbije, legenda Zvezde, doživeo je prozivke navijača koji su nezadovoljni njegovim vođenjem kluba razvili transparent. 

Finale Kupa između Zvezde i Partizana Piksi će pamtiti po tome što su mu “Delije” posvetile sramotan transparent kojim su mu jasno stavili do znanja da više nije dobrodošao u klubu iz Ljutice Bogdana.

Piksi o uvredama

Na konferenciji za medije, jedno od pitanja novinara odnosilo se i na utisak selektora sa derbija, kao i na transparent o kojem se mnogo govorilo.

- Bilo je finale dva naša najveća kluba, to je derbi koji moramo da čuvamo i negujemo, to daje draž, finale Kupa samo po sebi je svetinja. Video sam borbenu utakmicu, momente kad su jedni bili bolji, pa drugi, ali meč kao meč odlučio je Katai sa dva prelepa gola, potpuni individualni kvalitet, inspiracija... Zaslužena pobeda na kraju, ambijent odličan, a za ovo drugo stvarno nemam komentar - jasan je bio selektor Stojković.

Informer

Dragan Stojković gledao večite na Marakani i doživeo uvrede od Delija

Da podsetimo, Srbija će tokom juna u razmaku od 10 dana odigrati čak četiri utakmice. Drbija prvo igra protiv Norveške (2. jun) u Beogradu, tri dana kasnije na istom mestu i protiv Slovenije, dok 9. juna igramo protiv Švedske u gostima. Poslednji meč u ovom ciklusu Srbija igra 12. juna protiv Slovenije u gostima.