Autor: Informer.rs

30.05.2022.

15:53

Foto: Reuters

Sport

KRAJ, LEVANDOVSKI ISPLJUVAO BAJERN: To nije ozbiljan klub, ne želim više da igram za njega!

Robert Levandovski je još ranije istakao da bi voleo da promeni sredinu i zaigra za Barselonu od naredne sezone. Ali, sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić i ostatak uprave kluba nadali su se da bi mogli da ga ubede da se predomisli.

Njihov glavni argument je bio da s Bajernom ima ugovor do leta 2023. godine i da ne pimišljaju da prodaju Levandovskog! Ali, njega izgleda ne zamima šta Bajern planira, prekipelo mu je. 

- Moja era u Bajernu je završena! Više ne vidim mogučnost da igram za taj klub. Bajern nije ozbiljan klub. Ne želim više da igram za njega. Transfer je najbolje rešenje za obe strane, nadam se da me neće zadržavati samo zato što to može - poručio je Levandovski nakon dolaska u kamp reprezentacije Poljske pred utakmice u Ligi nacija.

Informer

 

Videćemo šta će poručiti čelnici Bajerna posle ove konkretne izjave Roberta Levandovskog.

Bivši predsednik Bajerna iz Minehna Karl-Hajnc Rumenige izrazio je sumnju u mogući transfer Roberta Levandovskog sa "Alijanc arene" u Barselonu.

- Ne mogu da zamislim kako Barselona može da nadmaši Bajern. Šta još Katalonci u ovom trenutku mogu da ponude Robertu? Iskreno, ne mogu da se setim ničega. Ne mogu da ponude više od Bajerna - rekao je Rumenige i nastavio: