Autor: Informer.rs

31.05.2022.

17:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

RASTANAK SE PRIMAKAO! Ljubimac Grobara PRED ODLASKOM iz Humske! Igraće u timu sa bivšim igračem crno-belih!

Kako prenose švedski mediji, prvak ove skandinavske države Malme hoće da dovede nekadašnjeg Zlatnog Orlića sa Novog Zelanda.

Zdjelar je prioritet na listi želja švedskog šampiona, koji bi u plej-ofu LIge šampiona mogao da se susretne sa srpskim prvakom Crvenom zvezdom, jer su oba kluba su nosioci u 3. kolu, dok će tim sa Marakane to biti i u narednom.

Bivšeg igrača Olimpijakosa veže ugovor sa Partizanom do 2023. godine, koji je već jednom produžio, a sada je idealan trenutak da ponovo sreću potraži u inostranstvu.

U novom klubu bi ga sačekao, takođe, još jedan đak crno-belih Veljko Birmančević, koji se igrama u prethodnoj sezoni izborio za jednog od najboljih fudbalera, zbog čega je nagrađen novim ugovorom.

Informer

Saša Zdjelar

Sportski direktor Šveđana Andreas Georgson nije hteo da priča o imenima, pa spušta loptu oko eventualnog dolaska Srbina.

- Nikada ne komentarišem imena kada su u pitanju igrači i glasine o igračima s kojima pregovaramo iz poštovanaj prema poslodavcima ili sredini u kojoj se nalaze - rekao je Georgson.

Tokom tri i po sezone provedene u Humskoj, Saša Zdjelar je sa Partizanom osvojio samo dva kupa Srbije.

U poslednje tri godine, crno-beli su ostajali praznih šaka, jer je večiti rival Crvena zvezda odbranila "duplu krunu", a u sezoni 2019/2020 Parni valjak je ponovo izgubio trku sa crveno-belima, dok je u finalu Kupa Srbije poražen od Vojovodine.