Autor: Informer.rs

03.06.2022.

19:58

Foto: FK Budućnost Arilje

Sport

SKANDALNOZNA ODLUKA! Na terenu se BORE, ali Budućnosti iz Arilja preti ISPADANJE zbog BRUTALNE KRAĐE!

Fudbalerima Arilja oduzeta su dva boda bez ikakvog razloga. Naime, Fudbalski savez zapadne Srbije doneo je odluku da Budućnosti, kolo pre kraja, oteža borbu za opstanak. Kao glavni razlog navodi se kasno plaćanje službenih lica na utakmici protiv Slobode iz Užica. 

- Dobili smo račune službenih lica, ali je problem predstavljao žiro-račun četvrtog sudije. On je poslao pogrešan račun na koji smo mi prosledili novac, banka je to odbila budući da taj račun ne postoji i izdala nam je potvrdu  za to, a po nalogu generalnog sekretara Rada Popovića bodovi su nam oduzet - rekao je Ivanović. 

Informer

Podsećamo, "Informer" je jedan od glavnih sponzora Budućnosti!

Sportski direktor Budućnosti ističe da generalni sekretar Fudbalskog saveza zapadne Srbije Rade Popović radi sve kako bi klub iz Arilja ispao iz lige, a sačuvali Goć u Zoni. 

- Rade Popović je u penziji, ali još uvek prima preko 200.000 dinara plate zbog fudbala. Radi kao sekretar i za to prima platu u Fudbalskom savezu zapadne Srbije, a plus je delegat u Superligi. Član je u raznim komisijama, a sve se to plaća. Za sve mu podršku pruža predsednik Saveza Branko Stojaković - objasnio je Ivanović. 

Informer

Naš sagovornik ističe da, ukoliko je Savez rešio da suspenduje klub, utakmica nije smela da se igra. 

- Utakmica nije smela da se igra! Da je Savez suspendovao naš klub, deleget nije smeo da odobri da se utakmica odigra. Pošto jeste odigrana, bodovi ne mogu biti oduzeti, već delegat treba da snosi kaznu - rekao je sportski direktor Budućnosti iz Arilja.