Autor: Informer.rs

05.06.2022.

16:21

Foto:

Sport

ZVANIČNO - LALATOVIĆ POTPISAO! Navijači u TRANSU, Srbin stiže po TITULU! (VIDEO)

Sada i zvanično - Nenad Lalatović je novi trener banjalučkog Borca! Poslednjih dana se šuškalo da bi srpski strateg mogao na klupu tamošnjeg velikana, a posao je danas sklopljen. Promocija harizmatičnog stručnjaka napravljena je kroz sklapanje šampionske slagalice. 

Prošlog meseca je najavljeno da će Lalatović posle epizode u Radničkom iz Kragujevca put Banja Luke gde će se boriti za trofej. Borac je dva puta bio šampion Bosne i Hercegovine, a sa istim ambicijama ulaze u novu sezonu sa bivšim trenerom Crvene zvezde. 

Borac je prethodnu sezonu završio kao treći u Premijer ligi, sa čak 30 bodova manje od šampiona Zrinjskog iz Mostara. Banjalučani su tim rezultatom izborili kvalifikacije za Ligu konferencija, a takmičenje će početi od prvog kola. Nema sumnje da će Lalatović imati ogroman motiv za plasman u Evropu. 

Nenad Lalatović je u karijeri osvojio jedan trofej u Kupu Srbije kada je 2020. godine Vojvodina savladala Partizan u  velikom finalu. Potom je imao kratku epizodu u Saudijskoj Arabiji na klupi Al-Batina, ali se ubrzo vratio u Srbiju i preuzeo Radnički iz Kragujevca. Crvene đavole je sačuvao u eliti, a iduće godine boriće se za titulu!