Autor: Informer.rs

05.06.2022.

23:01

Foto: Starsportphoto©

Sport

RADONJIĆ BLISTA NAKON GOLA! Fenomenalan OSEĆAJ i zaslužena POBEDA!

Nesrećan poraz od Norvežana, a onda i spektakularan nastup Srbije protiv Slovenaca. Orlovi su rašili krila i po prvi put u istoriji dobili današnjeg rivala. Standardno dobri bili su Tadić i Mitrović, ali je posebno bitno da su se u strelce upisali Luka Jović i Nemanja Radonjić. 

Upravo je fudbaler Benfike posle utakmice sumirao utiske i istakao da je utakmica zasluženo savladala rivala. 

- Fenomenalan osećaj, dominirali smo tokom celog meča. Nesrećno smo primili gol, ali smo bili daleko bolji u drugom poluvremenu i zasluženo pobedili. Stvarali smo šanse i bili bolji rival - rekao je Nemanja Radonjić. 

Informer

Krilni napadač ističe da je defanzivan pristup Slovenaca uticao na to da Srbija teško postigne pogodak u prvom poluvremenu, ali kada se rival otvorio sve je došlo na svoje mesto. 

- Bilo je više prostora, oni su u prvom poluvremenu bili povučeni. Drugi gol smo na vreme postigli, a onda je sve išlo u pravom smeru - dodao je strelac četvrtog gola. 

Orlovi su bili daleko bolji rival, posebno u drugom poluvremenu, a Radonjić ističe da je pristup od početka bio drugačiji što je bilo ključno. 

- Protiv Norveške smo ušli mnogo "mekano", danas smo uradili sve što je šef (Dragan Stojković Piksi) tražio od nas i to je donelo rezulta - podvukao je Nemanja Radonjić.