Autor: Informer.rs

06.06.2022.

21:40

Foto: reuters

Sport

REKONSTRUKCIJA U REALU! Anćeloti menja skoro ceo tim!

Po pisanju tamošnje "Marke", Real Madrid će raskinuti ugovor sa nekoliko igrača. Sa trojicom je to već urađeno. Naime od "kraljevskog kluba" su se oprostili Isko, Marselo, te na posletku i Geret Bejl.  

Ali to nije sve što se tiče odlazaka sa "Santijago Bernabeua". Još  šestorici igrača Reala ostanak u klubu je pod znakom pitanja. To su Dani Sebaljos, Marko Asensio, Mariano Dijaz, rezerni golman Lunjin, i naš Luka Jović koji je postigao gol protiv Slovenije u pobedi Srbije(4:1).

Informer

Luka Jović sa saigračima

Kako piše Marka, nisu svi u istoj poziciji od pomenutih igrača. Sebaljos i Asensio igrači suigrači koji su već trebali da se nametnu i da budu redovni u rotaciji Karla Anćelotija,ali Real im još nije ponudio produžetak saradnje.

Napadači Marijano Dijaz i Luka Jović gotovo sigurno po pisanju Marke idu iz kluba, mada se naš reprezentativac oglasio i rekao da će ostati u Madridu kako bi se borio za minutažu pored neprikosnovenog Karima Benzeme, Joviću ugovor ističe 2023.godine. Kao i Luki, i Valjehu ugovor ističe u isto vreme, tako da će morati da poprave formu, ili potraže drugu sredinu koja će im više odgovarati. 

Ako svi navedeni igrači odu,veliku šansu za povratak u Real imaće momci koji su na pozajmicama. To su između ostalih Odriozola, Rejner, Brahim Dijaz koji je blistao u dresu Milana, te  Borha Majoral. Velika je mogućnost da neko od njih dobije priliku da ponovo zaduži beli dres.