Autor: Informer.rs

07.06.2022.

09:34

Foto: Tanjug

Sport

HRVAT BRUTALNO ISKREN: Bio bih srećan da se sutra ukine Liga nacija!

Izabranici selektora Hrvatske Zlatka Dalića su na Poljudu protiv Francuske golom Andreja Kramarića iz penala u 83. minutu izbegli su drugi poraz u Ligi nacija nakon što su ostali praznih šaka protiv Austrije (0:3).

- Neću donositi sudove nakon Lige nacija. Meni ona ne ide, bio bih najsretniji da se sutra ukine. Igrači nisu u ritmu, ja ne mogu nikome ništa da zamerim. Svako ima svoje probleme, transfere i tako dalje. Nekad to sve zajedno i nije baš najkvalitetnije, ali trud je na nivou - kazao je posle meča Dalić i dodao da igrači nisu zaslužili zvižduke.

Informer

Zlatko Dalić protiv Lige nacija

- Baš je bilo teško, a oni su se borili kako treba. Zasluženo smo uzeli bod, možda smo mogli i više, ali dobro. Hvala i publici koja nas je nosila tokom čitave utakmice. Nismo zaslužili zvižduke! Žao mi je što je to bilo u Osijeku. Da izgubimo i deset utakmica to nismo zaslužili. Oni čine zajedništvo u narodu, i zato sam sretan da je ovakva atmosfera bila. Neka kritikuju mene kao selektora, ali nismo zaslužili zvižduke i zato sam zahvalan ovim navijačima večeras - rekao je Dalić.

Hrvatsku u petak očekuje gostovanje Danskoj, dok će već u ponedeljak gostovati večerašnjem rivalu Francuskoj.