Autor: Informer.rs

07.06.2022.

16:10

Foto: Starsportphoto

Sport

NE ŽALE PARE! Bivši fudbaler Zvezde postaje najplaćeniji!

Zato se sjajni golgeter našao na meti brojnih klubova i ovog leta će, po svoj prilici, napustiti Ljudski vrt.

Ipak, Mudrinski neće napuštati Sloveniju, jer je uprava Celjea spremna da "razbije kasu" kako bi angažovala srpskog napadača.

U ovom klubu žele da izdvoje najveća novčana sredstva u istoriji za dovođenje nekog fudbalera, a Mudrinski je već etiketiran kao prvo pojačanje za Celje.

Podsetimo, Ognjen ima ugovorom sa Jagjelonijom, ali mu poljski prvoligaš neće praviti probleme u slučaju odlaska, ukoliko bi dobili ne preveliko obeštećenje od 50.000 evra.

Jedina prepreka je u tome činjenici da Mudrinski u Jagjeloniji ima primanja od 20.000 evra, a u slovenačkom fudbalu niko nema platu veću 10.000 evra na mesečnom nivou.

Informer

Ognjen Mudrinski

Kako prenosi portal "Nogomanija" ipak, rukovodstvo Celjea je spremno da zavuče ruku duboko u džep i bivšem ljubimcu Delija, a kasnije fudbaleru Vojvodine, Čukaričkog izjednači platu koju je imao u Poljskoj.

Prema njihovim tvrdnjama, transfer je već završen, jer se Maribor ništa ne pita. Višestruki šampion Slovenije nije u mogućnost da toliki novac ponudi Mudrinskom, pogotovo jer mu je Čukarički već uzeo Đorđa Ivanovića.

Inače, Ognjen Mudrinski je u prošloj sezoni na 27 mečeva bio 17 puta strelac.