Autor: Informer.rs

08.06.2022.

13:19

Foto: printscreen

Sport

HRVATI BRUTALNO PRETUKLI SRBE! Huligani Torcide prebili navijače Partizana, završili krvavi, jedan u kritičnom stanju?

Navijači Partizana kažu da su napadnuti u Makarskoj, a kao dokaz tome objavili su seriju fotografija na društvenim mrežama. Prema informacijama portala Direktno.hr, tuči su prethodile objave navijača Partizana na društvenim mrežama.

Jedan navijač crno-belih objavio je fotografije iz urgentnog centra u Splitu. Bio je obliven krvlju posle tuče,  ok je njegov prijatelj, kako navodi, u kritičnom stanju.

Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživeću, ali drug je u kritičnom stanju - naveo je navijač Partizana uz fotografije iz bolnice, gde je krvave glave, kao i fotografiju gde je njegov drugar o kome priča da je u kritičnom stanju. Fotografije možete da pogledate OVDE.

Portal Direktno.hr navodi da su tuči prethodile objave jednog od ovih navijača na društvenim mrežama, gde su se ovi navijači "tagovali" u Makarskoj uz fotografije na kojima su neki od njih u majicama Partizana.

- I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana - bio je jedan od statusa navijača kojeg su očigledno hrvatski huligani kasnije presreli i pretukli zajedno sa prijateljem.