Autor: Informer.rs

08.06.2022.

17:26

Foto:

Sport

SRPSKI TRENERI NEĆE U RUSIJU! Nakon NIKOLIĆA, ponudu Dinama odbio i JOKANOVIĆ!

Izuzetno burno leto za srpske trenere je pred nama. Brojni stručnjaci iz naše zemlje su na ceni širom Evrope, ali još uvek nema konkretnih odgovra gde će koji od njih. Ipak, postalo je izvesno da na klupi moskovskog Dinama neće biti Srba budući da je nakon Marka Nikolića Plave odbio i Slaviša Jokanović.

Ruski mediji su javili da je Nikolić rekao "ne" Dinamu koji se ekspresno okrenuo pregovorima sa Jokanovićem, ali po svemu sudeći bivši trener Fulama nije raspoložen za selidbu u Rusiju. 

Aleksandar Radosavljević, inače menadžer Slaviše Jokanovića, govorio je za ruske medije i tom prilikom otkrio da ni ne pregovara sa Dinamom. 

Informer

- Ne pregovaramo sa Dinamom. Sada razgovaramo sa klubovima iz drugih zemalja. Ne želim da stvaram bilo kakav haos izjavama, jer ni nema o čemu da se priča. Nismo u kontaktu ni sa jednim ruskim klubom - poručio je Radosavljević. 

Šuška se da bi Slaviša Jokanović mogao ponovo na Ostrvo budući da su brojni klubovi iz Čempionšipa zainteresovani za srpskog trenera. Podsećamo, legendarni fudbaler je imao dosta uspeha u najjačoj drugoj ligi sveta, te interesovanje ne treba da čudi.