Autor: Informer.rs

10.06.2022.

12:54

Foto:

Sport

PRAVA TRKA ZA ORLOVE TEK POČINJE! Direktor reprezentacije SREĆAN nakon sjajnih rezultata!

Nema sumnje da je svaki član reprezentacije Srbije srećan zbog jučerašnje pobede u Stokholmu, ali nema sumnje da je direktor reprezentacije Stevan Dika Stojanović više zadovoljan od ostalih. Posebnu čar trijumfu nad Šveđanima daje činjenica da ćerka legendarnog golmana Crvene zvezde živi upravo u Skandinaviji. 

- Nedavno sam sa suprugom boravio u Švedskoj, ona je ostala, a ja se, zbog obaveza, vratio u Beograd i  jedva čekao da opet vidim najmilije. Brojao sam dane do odlaska reprezentacije, sad brojim dane kada će da dođu na odmor. Kad se neko voli…Da sve bude idealno, dogodio se i trijumf Srbije, otud je moje zadovoljstvo neopisivo - rekeao je Stojanović za "Sportklub" i istakao da su bodovi koje je Srbija osvojila zasluženi. 

Informer

Direktor reprezentacije ističe da je remi Slovenaca i Norvežana legao "savršeno" za Orlove, ali dodaje da prave bitke u Ligi nacija tek počinju za naš tim. 

- Bod razlike, tu smo, prava trka tek počinje. Zna se šta nas interesuje, hoćemo prvo mesto - rekao je direktor reprezentacije. 

Dika Stojanović posebno je ponosan na ostvarene rezultate reprezentacije. Srbija je izborila plasman na Svetsko prvenstvo, a kako stvari stoje mogla bi i do grupa A Lige nacija. 

- Dosad, na 17 utakmica: 11 pobeda, tri remija i tri poraza, od toga samo jedan neuspeh u duelu gde se računaju bodovi. Nema stajanja, verujem da ću i dalje da dobijam poruke  iste sadržine kao po završetku meča sa Švedskom: komplimenti za igru - podvukao je Stajanović.