Autor: Informer.rs

13.06.2022.

23:54

Foto: Starsportphoto

Sport

SUPERLIGA U MALOM! Lalatović doveo novo POJAČANJE iz Srbije!

Bio je Nenad Lalatović tek prva kockica u slaganju šampionskog mozaika u Banjaluci. Srpski trener je pre desetak dana zvanično promovisan u Borcu, a posle perioda proučavanja tima, tim iz Republike Srpske izašao je na tržište i počeo da dovodi pojačanja. 

Četvrto u nizu je Milan Spremo, bek koji stiže iz kruševačkog Napretka, a koji je tokom mlađih dana u dresu Vojvodine najavio veliku karijeru. 

Defanzivac je sa Borcem potpisao jednogodišnju saradnju, ali nema sumnje da će ako opravda očekivanja dobiti ponudu za produžetak ugovora. Spremo je svojevremeno prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Srbije, a u Borac stiže iz kruševačkog Napretka!

Informer

Spremo je u karijeri pored Napretka i Vojvodine branio boje Proletera iz Novog Sada, Bačke, Javora, a imao je i epizodu u Celju. Jedno vreme nosio je i dres Kokanda iz Uzbekistana, a karijeru je uspeo da oživi tokom boravka u Kruševcu. 

Spremo je peto pojačanje za banjalučki klub, a već četvrto koje je Nenad Lalatović angažovao iz Superlige Srbije. U Borac je stigao Benjamin Tatar, Nikola Andrić, Momčilo Mrkaić i Marko Gajić.