Autor: Informer.rs

14.06.2022.

11:14

Foto: reuters

Sport

JUVENTUS PRAVI MOĆAN TIM! Alegri želi iskusnog napadača, Vlahović dobija konkurenciju!

Kostur tima se nazire, ali Masimilijano Alegri je svestan da Juventusu nedostaju pravi igrači u napadu, spominjao se Marko Arnautović, a sada je iskočilo novo ime.

U pitanju je iskusni Urugvajac Luis Suarez. Juveu trebaju igrači koji znaju kako se osvajaju titule, i zato traži najmanje dva nova fudbalera koja bi znala da podignu ekipu kada ne ide.

Informer

Luis Suarez u dresu Atletika

Prvi bi trebalo da bude Pol Pogba, sa kojim je manje više sve gotovo, samo treba da se dogovore detalji, a u dolasku Anhela Di Marije kamen spoticanja su primanja Argentinca, a u Torino bi mogao da stigne Luis Suarez.

Informer

Pol Pogba u dresu Mančesteru junajteda

Luis Suarez bi u Torinu bio samo alternativa Dušanu Vlahoviću, kojeg ljudi vide kao igrača oko kojeg će se graditi budućnost novog Juventusa, sa druge strane  Di Marija bi verovatno dobio mesto u startnih 11. Bivši igrač Barselone bi bio starter samo kada bi se igralo u formaciji sa dva napadača.

Jedino sigurno pojačanje u ovom trenutku je Pol Pogba. Neki detalji treba da se razreše, ali njega čeka ugovor na četiri godine. Ostala pojačanja su na "standbaju".