Autor: Informer.rs

15.06.2022.

22:46

Foto:

Sport

GZIRA JE IZBACILA HAJDUK! U Nišu NEMA opuštanja posle žreba!

Rival Radničkog u 2. kolu kvalifikacija za treće po rangu evropsko takmičenje biće pobednik duela između Gzire iz Malte i Atletik Eskaldesa iz Andore.

- Neko može da kaže da smo imali sreće na žrebu i da podseti da je Radnički ranije već pobedio Gziru u kvalifikacijama, ali to ne mora ništa da znači. Na Malti se igra odličan fudbal i jako puno ulaže u njegov razvoj. Uostalom, ta ista Gzira je pre tri godine izbacila Hajduk iz Splita. Oni nisu lak protivnik, ali će Radnički da pruži svoj maksimum da ih pobedi i da igra i u trećem kolu kvalifikacija - kazao je Tončev.

Informer

- U svakom slučaju, još ne znamo da li igramo protiv kluba sa Malte ili iz Andore, ali znam sigurno da ćemo dati svoj maksimum da na što bolji način prezentujemo Niš i Srbiju - izjavio je za klupski sajt Tončev, koji je prisustvovao žrebu u Nionu.

Gzira i Atletik Eskaldes sastaće se 7. jula u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a revanš je 14. jula. Radnički će pobedniku dvomeča gostovati 21. jula, dok je revanš u Nišu zakazan za 28. jul.