16.06.2022.

19:10

Foto: Starsportphoto

Sport

NEMILOSRDNA KAZNA, 6 MEČEVA BEZ PUBLIKE! FK Novi Pazar o odluci Disciplinske komisije FSS!

 U ovom klubu kažu da je kazna očekivana i zaslužena mada je, kako su ocenili, prestroga.
 
- Ono što se događalo na utakmici baraža sa IMT ne služi na čast ni klubu, pa ni gradu u celini. Svaki iskreni ljubitelj fudbala i verni navijač Novog Pazara je osudio ponašanje grupa i pojedinaca sa zapadne tribine koji su, sada je to jasno, namerno izazvali ove incidente, da bi klub bio kažnjen. Ti ljudi mrze klub iz njima znanih razloga i dolaze na stadion samo da svoju frustraciju javno demonstriraju, kaže se u saopštenju FK Novi Pazar.
 
Od novopazarske policije i tužilaštva ovaj klub traži da se oni koji su napravili nerede identifikuju i primereno kazne.
 
-Ukoliko se to ne dogodi, od ove sezone FK Novi Pazar će organizovati vlastitu redarsku službu koja će biti smeštena na zapadnoj tribini i koja će automaski izbacivati sa stadiona sve one koji izazivaju ovakve incidente. Od ovakvih kazni klub je pretrpeo ogromnu finansijsku i sportsku štetu i nećemo više dozvoliti manjoj grupi huligana da ugrožava funkcionisanje kluba i uskraćuje mogućnost armiji časnih navijača da bodre svoj tim, stoji u saopštenju.
 
-Naše navijačke grupe, Torcida i Ekstremi su pokazali kako se voli i navija za Plave, za razliku od ovih mrzitelja kluba koji verovatno sada likuju zbog ovako visoke kazne, naveo je FK Novi Pazar. A. Grbović