Autor: Informer.rs

18.06.2022.

21:55

Foto: reuters

Sport

TOTI PROGOVORIO O MATIĆU! Evo šta je legenda Rome rekla o Srbinu! Pričao i o Mbapeovom odbijanju Reala!

Frančesko Toti, živa legenda Rome i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u italijanskom klubu, uvek napominjao da su ekipi potrebni istinski šampioni ukoliko želi da dođe do velikog rezultata! Po dolasku srpskog asa Nemanje Matića u klub, nije štedeo reči.

Informer

 

- Matić je dokazao svoju vrednost u Evropi, u sjajnim timovima. Da biste došli u Romu potreban vam je pravi mentalitet, da biste ostvarili rezultate potrebni su vam odlični igrači. Roma pre svega želi da se vrati u Ligu šampiona. Da biste pobeđivali, potrebni su vam šampioni- rekao je Toti za Skaj Sport.

Informer

 

Inter želi da vrati Romelua Lukakua, a to je začudilo Totija!

- Iskreno, nisam to očekivao, mislio sam da će izabrati neki drugi klub, ali on želi da se vrati tamo gde je bio dobar. Ako želi da se vrati u Inter to bi zaista bilo dobro, osvojio je titulu i želi ponovo da pobeđuije. Bio bi to dobar izbor, želim mu dobrodošlicu u Inter. Simone Iznagi će biti srećan ukoliko na raspolaganju bude imao izuzetnog igrača.

Princ Rima je govorio i o odluci Kilijana Mbapea da ostane u Pari Sen Žeremenu, iako je imao ponudu Real Madrida koju bi malo ko odbio!

Informer

 

- To je za mene izbor srca, svako drugi bi izabrao da ostane zbog velike količine novca. On mora da bude karakterisan i zaštićen kao veliki šampion.

Informer

 

Nekadašnji fudbalski as smatra da će biti apsolutno zasluženo ako Karim Benzema uzme Zlatnu loptu, a govorio je i o Zlatanu Ibrahimoviću i njegovoj povredi zbog koje se priča da će otići u penziju!

- Poznajemo Ibrahimovićev karakter, on ne želi da odustane. Svaki izbor koji bude napravio sigurno neće biti poregašan, sačekajmo da vidimo kako će koleno reagovati u ovih pet-šest meseci- dodao je Toti.