Autor: Informer.rs

28.06.2022.

08:22

Foto: Instagram printscreen/rfkgraficar

Sport

GRAFIČAR PREDSTAVIO STRAŠAN TANDEM! Stigla dva bivša igrača Zvezde!

Iskusni fudbaleri biće kapitalna pojačanja za mladu ekipu Marka Neđića, koja će u narednoj sezoni pokušati da se plasira u gornji deo tabele.

Filip Kasalica je dres Crvene zvezde nosio od januara 2012. do jula 2014. godine i za to vreme osvojio dva trofeja. Andrija Kaluđerović u klubu je bio od avgusta 2010. do februara 2012. godine. 

- Naši redovi jači su za još jednog izuzetno poznatog, iskusnog i kvalitetnog igrača. Još jedan fudbaler koji je slavu stekao u Crvenoj zvezdi, u Grafičar donosi dugogodišnje iskustvo igranja u Superligi, kao i u inostranstvu. Kasalica je sinonim za raznovrsnost u napadu, pošto može da igra na gotovo svim pozicijama i ulogama - predtsavio je Grafičar Filipa Kasalicu .

Kasalica, koji je svojevremeno bio i reprezentativac Crne Gore, u Beograd se vraća nakon dvogodišnjeg mandata u Radničkom iz Niša, dok je poslednji klub Andrije Kaluđerovića bio novosadski Proleter.

- U Grafičar stiže jedan od najboljih strelaca u istoriji Superlige Srbije i samo taj podatak dovoljno govori o kakvom se pojačanju radi.Andrija Kaluđerović je neko koga ne treba previše predstavljati i opisivati, jer se radi o rasnom napadaču, koji je svoj kvalitet dokazivao širom sveta -  požalo je klub dobrodošlicu Andriji Kaluđereviću.

Tagovi:
Fudbal sport Filip Kasalica Andrija Kaluđerović FK Grafičar