Autor: Informer.rs

30.06.2022.

22:40 >> 21:00

Foto: Starsportphoto

Sport

EVROPSKI VELIKAN GA ŽELI! Stigao demanti iz FRANCUSKE!

Francuski "Parizijen" navodi da je portugalski fudbaler imao ponudu Milana, ali se fudbaler Lila odlučio za PŠZ. Ipak, ubrzo su Doge demantovale te vesti i navele kako Sančez nema nameru da se preseli na Park Prinčeva. 

- Postoje igrači koji mogu da odu, ali i oni koji ne mogu. Neću ih imenovati danas, ali hoćemo da zadržimo takmičarsku ekipu. Renato je jedan od momaka koji ima još godinu dana ugovora. Do sada nismo bili u kontaktu sa Pari Sen Žermenom. Mnogo je glasina o ponudama, ali nismo dobili nijednu od Pari Sen Žermena - navodi predsednik Lila Olivije Leton. 

Sančez je velika želja budućeg trenera Pari Sen Žermena Kristofa Galtijea i novog direktora kluba Luisa Kamposa. Portugalski fudbaler je član Lila od 2019. godine, a sa ovim klubom osvojio je šampionat Francuske 2021. On je pre Lila igrao za Svonsi, Bajern i Benfiku. Sančez je sa reprezentacijom Portugalije osvojio Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Informer

Tokom leta se pričalo o tome kako bi mogao u Lil, a to potvrđuje i Letonova izjava da evropski velikan želi Sančeza. 

- Drugi klubovi su zainteresovani, među kojima je i jedan evropski velikan koji je poslao ponudu. Renato je mogao da ode u Barselonu prošlog leta pre nego što je povredio meniskus - podvukao je Leton.