Autor: Informer.rs

03.07.2022.

15:12

Foto:

Sport

NEŠTO SE KUVA U MADRIDU! Da li je ovaj potez Reala neki znak? (VIDEO)

Ovaj potez Madriđana na društvenim mrežama "zapalio" je navijače Reala, jer je usledio samo dan nakon što je Kristijano Ronaldo tražio od Mančester junajteda da ga stavi na transfer listu.  S obzirom na to da se spekuliše i o povratku Ronalda u Madrid, ne čudi što su navijači sada kao na iglama. Pitaju se da li je klub ovim potezom želeo nešto da najaci!

Neki od pogodaka su vanvremenski i ostaju urezani u sećanjima svim ljubiteljima fudbala, ne samo navijačima Real Madrida. Golovi su isključivo sa utakmica Lige šampiona.

Ronaldo i Junajted trenutno su u klinču. Portugalac navodno želi da ide, a kako prenose mediji sa "Old Traforde" o tome ne žele ni da polemišu. Da li je ovaj konflinkt povezan s Realom i objavom na Instagramu? Da li se Kristijano vraća na mestu gde je postigao najveće uspehe u karijeri?

Navijači Reala se nadaju da će ponovo uskoro da ga vide i belom dresu, čak ga danima na društvenim mrežama zovu da se vrati u Madrid. Objava kluba na Instagramu samo je dodatno podgrejala maštu navijačima "Kraljevskog kluba".

Ronaldo je postigao najviše golova u istoriji Real Madrida (311). Kristijano je takođe rekorder Lige šampiona po broju golova(141).