Autor: Informer.rs

05.07.2022.

09:06

Foto: printscreen

Sport

BRUTALNA MAKLJAŽA, PA DONELI DŽAK PARA I TRAŽILI - UNIŠTITE SNIMAK! Novi detalji, Srbija i dalje bruji o tuči Prijovića i Tošića!

Srbija i dalje bruji o skandaloznom okršaju Aleksandra Prijovića i Duška Tošića  pred bar sto svedoka na poznatom beogradskom splavu. Navodno je Prijović udario Tošića tri, četiri puta, pesnicom u glavu. Tošić se žestoko branio, iako je u jednom momentu, nokautiran završio na podu. Na kraju su prisutni gosti morali da ih razdvajaju.

Uništite snimak

Ali, malo je verovatno da će se snimak incidenta pojaviti u javnosti. Naime, kako Kurir prenosi, u suboru su dvojica muškaraca došla na splav gde se desio incident sa jasnim zahtevima - da snimak sa sigurnosnih kamera bude uništen.

- Došli su sa jednim zadatkom, da snimak sa kamera koji je nastao bude zauvek uništen. Rekli su da ne pitaju za cenu, platiće svima koliko god treba, samo da se postupi po tom zahtevu - navodi izbor pomenutig portala.

Informer

Aleksandar Prijović

Po svemu sudeći se radi o ljudima koji su bliski jednom ili možda obojici fudbalera. Zadatak su kako prenosi pomenuti izvor uspešno rešili. Snimak je nestao, a onima, koji su radili te večeri, konobarima, rečeno je da ništa ne objavljuju i prenose medijima. Mada, na splavu je navodno bilo bar 100 ljudi, pa je pitanje da li je neko nešto od njih snimio. 

Takođe, navodno su Aleksandar Prijović i Duško Tošić izgladili odnose posle tuče, koju je napadač demantovao.

Informer

Duško Tošić

- Nikad nisam demantovao neistine o sebi, ovaj put demantujem, nikakve tuče, nije bilo, sve je laž - napisao je Prijović i označio Duška Tošića. 

Pominje se i da je moguća saradnja bivpih reprezentativaca Srbije, a Tošić završi Prijoviću transfer u Tursku.