08.07.2022.

15:43

Foto:

Sport

ZVEZDA IMA KVALITETNIJI TIM! Legendarni Milovan Đorić pred početak Superlige za "Informer.rs": Crveno-beli su favoriti, videćemo kako će se Stolica adaptirati, na ovaj tim bi trebalo obratiti pažnju!

Ova sezona Superlige je specifična zbog toga što se šampion prvenstva  direktno plasira u Ligu šampiona, dok će drugoplasirani tim ići u kvalifikacije za isto takmičenje.

Đorić ističe da je pred start prvenstva Crvena zvezda favorit, a razlog za to je trener Stanković i tim koji je već dugo na okupu.

- Zvezda je za mene favorit. Imaju kvalitetniji tim, Stanković je već dugo tu. Eraković je sjajan komandant odbrane, a Katai je najbolji igrač prvenstva. Trebalo bi izdvoji Milana Pavkova, to je najkvalitetniji napadač crveno-belog tima. S druge strane, Partizan je promenio trener, videćemo kako će se Stolica snaći na novoj poziciji - istakao je Đorić za Informer.rs.

Informer

Pored "večitih rivala", Milovan Đorić je naveo još dva kluba na koja bi trebalo obratiti pažnju.

- Vojvodina će imati odličnu sezonu. Milan Rastavac je odličan trener, sviđa mi se kako se klub pojačao, tu je i Čukarički koji uvek dobro igra - navodi Đorić.

Prokomentarisao je zatim suđenje. Prošle sezone bilo je dosta žalbi, ali Đorović kaže da arbitri dosta bolje rade posao nego ranije.

- Suđenje je sada vrlo dobro. VAR sistem dobro ukopio i dosta pomaže fudbalu, pojedinci se jesu žalili, ali primeti se veliki napredake-  rekao je naš čuveni stručnjak.

Informer

Đorić dodaje da mu se ne sviđa što sezona počinje dosta ranije nego inače.

- Mislim da to nije dobro, ali nije to samo kod nas tako. Jasno je da se svi moraju prilagoditi zbog Svetskog prvenstva koji počinje - završio je Đorić.