Autor: Informer.rs

08.07.2022.

21:25

Foto: reuters

Sport

PUKLA TIKVA - RONALDO VIŠAK U JUNAJTEDU! Nema ga na SPISKU...

Sada se čini da je stvarno kraj. Već danima traje saga o tome da li će Kristijano Ronaldo ostati u Mančester junajtedu, ali poslednje vesti sa Old Traforda govore da je era Portugalca na Teatru snova gotova. Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ne nalazi se na spisku putnika za azijsku turneju. 

Ronaldo se nije pojavio na prvoj prozivci Erika Ten Haga. Klub je javnost obavestio da je Portugalac dobio više slobodnih dana nego inače, ali čini se da nije problem u tome. Napadač Crvenih đavola rešen je da ode sa Old Traforda zbog nedostatka ambicija na Old Trafordu, a poslednje informacije potvrđuju te vesti. 

Informer

Naime, Ronaldo neće putovati sa ekipom na turneju po Tajlandu i Australiji. Dakle, Portugalac propušta najveći deo priprema sa ekipom, a samim tim i onaj najvažniji kada će se čitav tim uigravati pod vođstvom novog trenera. 

Čini se da se klub pomirio sa činjenicom da Portugalac želi da ode. Bajern Minhen i Napoli žele da vide Ronalda u svojim timovima, ali nemaju sredstava da pokriju njegovu ogromnu platu. Sa druge strane, Čelsi je platežno sposoban da pokrije primanja Kristijana Rolanda, ali Junajted nije raspoložen da najboljeg igrača pusti konkurenciji. 

Bilo kako bilo, jasno je da su dani Kristijana Ronalda na Old Trafordu odbrojani.