Autor: Informer.rs

10.07.2022.

22:16

Foto: Starsportphoto

Sport

DEBITANT U SUPERLIGI STARTOVAO TRIJUMFOM! Voša bolja od Napretka!

Ekipa Milana Rastavca je uspešno prebrodila ekipu Napretka, a jedan od junaka je mogao da bude golman gostiju Petrić, ali nije uspeo da zaustavi jedan šut koji je na kraju odlučio pobednika. 

Informer

Jedini gol na ovom meču videli smo u 55. minutu utakmice. Baraj je centrirao sa desne strane, Nemanja Nikolić je bio najviši u skoku, a Simić je bio brži od golmana Petrića za 1:0.  Džugurdić je imao šansu za Napredak u 75. minutu utakmice, ali je uputio nešto između šuta i centaršuta!

U 5. minutu nadoknade, Čečarić pada u kaznenom prostoru, sudija je pokazao na belu tačku, a onda je gledao i snimak, bilo je baš diskutabilno, da bi Ostraćanin potvrdio svoju odluku. Džugurdić je namestio loptu, ali je prebacio gol, ostalo je 1:0. 

Informer

 

U drugom meču Radnik iz Surdulice je na svom terenu poražen od novalije u ligi, ekipe Mladost GAT, rezultatom 1:2. Gosti su stigli u prednost preko Mirosavljeva u 16. minutu meča, da bi Andrija Radulović povisio na 0:2 početkom drugog poluvremena, u 56. minutu meča.  Radnik je morao meč da završi sa igračem manje, ali je uspeo da smanji rezultat preko kapitena Uroša Stojanovića nakon prekida!