Autor: Informer.rs

11.07.2022.

14:36

Foto: reuters

Sport

NAVIJAČE OVO NAJVIŠE ZANIMA! Evo kakva je RONALDOVA sudbina u Mančesteru!

Navodno, Ronaldo nije voljan da ostane u Mančesteru i naredne sezone, a sve to potvrđuje činjenica da nije na spisku putnika za pripreme na Tajlandu. Kada je ekspedicija stigla u Aziju, novinarima se obratio Erik Ten Hag i prokomentarisao zbivanja oko Portugalca.

- Kristijano Ronaldo je u našim planovima i planiram sezonu sa njim. Trenutno nije sa nama sada zbog porodičnih problema. Svakako, on je naš igrač i planovi su krojeni sa njim. Jedva čekam da sarađujemo. Kristijano nije na prodaju, želim da uspemo zajedno - rekao je Ten Hag. 

Poslednjih dana ostrvski mediji potenciraju priču o njegovom odlasku sa Old Traforda. Najviše ja aktuelno njegovo vezivanje sa Čelsijem gde je novi vlasnik Tod Boli vodio direktne pregovore sa agentom Žoržom Mendešom.

Informer

- Imali smo dobar razgovor sa Kristijanom pre polaska na Tajland. Detalje ne bih otkrivao i to je između nas dvojice, ali mogu da kažem da smo imali zaista dobar razgovor - objasnio je terner Crvenih đavola. 

Za kraj, navijači su sa razočarenjem primili vest da će Hari Megvajer ostati kapiten Mančester junajteda, budući da je prethodne sezone pružao razočaravajuće partije. 

- Trenutno se upoznajem sa svim igračima, on je već bio kapiten ovog tima i ostvario mnogo uspeha - podvukao je Ten Hag.