Autor: Informer.rs

12.07.2022.

18:44

Foto:

Sport

TRESE SE PLANETA! Ovo se čekalo 18 godina! Ronaldo i Mesi IGRAĆE u istom klubu!

Ne, nije šala, niti dobar vic! Decenijama dva najomraženija rivala na terenu, u danima dok su predvodili madridski Real i Barselonu, Kristijano Ronaldo i Leo Mesi konačno bi mogli da zaigraju u istom klubu!

Po mnogima, dva najbolja asa današnjice, postali bi na oduševljenje njihovih fanova saigrači na Parku prinčeva, jer je najmoćniji agent u fudbalskom svetu Žorž Mendeš, ponudio usluge Porutgalca šampionu Francuske, iako kako prenosi francuski Le Parizijen trenutno nema mesta za njega.

Podsetimo, kapiten portugalske selekcije je odlučan u nameri da napusti Crvene đavole, što je potvrdio odbijanjem da otputuje sa ekipom na pripreme, koje Junajted obavlja na Tajlandu.

U međuvremenu, Mendeš je ponudio Ronaldove usluge na nekoliko adresa evropskih velikana, a na spisku se našao i PSŽ.

Od ranije je poznato da se menadžer Kristijana nalazi u dobrim odnosima sa vlasnikom PSŽ-a Naserom Al Kelafijem, dok prema njegovim rečima gaji prijateljstvo sa Luisom Kamposom, novoim sportskim direktorom Svetaca.

Mendeš je posredovao i u transferu Vitinje ovog leta, koji je prešao iz Porta u PSŽ za 40.000.000 evra, a učestvuje i u pregovorima oko eventualnog transfera Renata Sančeza.

Ukoliko se ovaj transfer ostvari, bio bi to najmoćniji tandem u istoriji fudbala, koji bi spojio po nekim predrasudama dva najbolja igrača svih vremena - Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Ako se na sve dodaju i velike zvezde poput Nejmara i Embapea, jasno je kakvu će mašineriju u napadu imati Parižani. Bez dileme - jedan od najmoćnijih, ako ne i najmoćniji, u istoriji najvažnije sporedne stvari na svetu.