Autor: Informer.rs

14.07.2022.

15:08

Foto: printscreen

Sport

JOVIĆ PORUČIO: RONALDO JE NAJVEĆI SVIH VREMENA! Evo šta je rekao o Vlahoviću (VIDEO)

Italijanski novinari su imali pitanja vezana za mnoge teme, a upitan je zašto je rekao "ne"  svima da bi došao u FIorentinu? 

- Kao što sam rekao više puta, meni je zadovoljstvo što ću nositi ovaj dres, a igrači sa Balkana su igrali jako bitne uloge u ovom klubu! Tu su srpski igrači koji će mi pomoći i koji mi pomažu i nadam se da ču uspeti na najbolji način da odgovorim trenerovim zahtevima!

Italijano je rekao da je Srbin igrač svetske klase i da će to pokazati kada bude u formi 100 posto! Novinare je zanimalo u kakvoj je formi sada!? I zašto je tražio da izvede penal..

Informer

 

- Što se tiče spreme, trenirao sam na pauzi i došao sam spreman! Trenutno imam mali problem sa petom, ali dočekaću sezonu 100 odsto spreman! Što se tiće penala, šutnuo sam ga jer svakom igraču znači gol, pa tako i meni, posebno je važan napadaču i voleo bih da ih šutiram u budućnosti!

U Firenci je igrao Dušan Vlahović, a Luka Jović je upitan i za kolegu!

- Dušan je imao kvalitetno vreme ovde, postigao je mnogo pogodaka! Daću sve od sebe da budem uspešan kao i on! U reprezentaciji Srbije smo saigrači, ovde protivnici, tako da... videćemo- kroz osmeh je rekao Jović!

Informer

 

Koja je razliga između La lige i Serije A?

- Nisam još imao priliku da igram u Italiji da bi mogao da kažem koja je razlika! Ja sam odrastao uz Seriju A, gledao sam je ceo život, tako da mislim da se stanje promenilo i da nije više toliko defanzivna liga! Mislim da se stanje promenilo, sada pada mnogo više golova i potrduiću se da i ja nastavim tako!

Informer

 

Rekao si da si vernik, a ako si izabrao broj sedam da li ima neke veze to sa tim?

- Izabrao sam jer nije bio nijedan drugi dobar slobodan! Nikada ga do sada nisam nosio i danam se da će mi biti srećan! 

Kojeg igrača bi mogao da izdvojiš?

- Izdvojio bih Kristijana Ronalda. Mislim da je on najveći igrač svih vremena! Igrao je Seriju A i voleo bih da ponovim njegove rezultate u Italiji!