Autor: Informer.rs

14.07.2022.

23:05

Foto: Starsportphoto

Sport

NESVAKIDAŠNJE - TRENER Radničkog otkrio sastav dan pred utakmicu sa PARTIZANOM! Zicer za crno-bele i STOLICU!?

Niš je spreman za spektakl! Radnički će u petak od 20 časova u okviru drugog kola Superlige Srbije dočekati Partizan, a tim povodom trener Tomislav Sivić danas se obratio medijima. Ipak, iskusni stručnjak začudio je srpsku javnost budući da je dan pre utakmice objavio sastav u kom će Meraklije zaigrati. 

- Živimo u svetu modernih tehnologija i prosto je nemoguće da ja nešto pokušam da sakrijem. Kao što mi otprilike znamo ko će igrati za njih, tako i oni znaju ko će igrati za nas. Duel protiv Partizana će početi sledeća postava: Drobnjak, Aksentijević, Savić, Tolordava, Mlađović, Pejović, Marjanović, Dimić, Jovanović, Mitrović i Petrov. To je najbolje što sada imamo, a nedostaje nam samo Jamkam, koji se polako oporavlja nakon što je bolovao od malarije - poručio je Sivić u najavi utakmice.

Informer

U sasatvu Nišlija će biti i Stefan Mitrović koji je na pragu prelaska u Crvenu zvezdu. Ipak, Sivić ističe da računa na brzonogo ofanzivca. 

Podsećamo, Radnički je u prvom kolu Superlige Srbije poražen sa 4:0 od Crvene zvezde, ali su Meraklije na Marakani bili dostojan rival šampionu. Četa Tomislava Sivića stvorila je ogroman broj šansi i nema sumnje da Partizan na Čairu čeka pakleno težak posao.