Autor: Informer.rs

14.07.2022.

20:04

Foto: Starsportphoto©

Sport

SRBIN SUROVO KAZNIO PREDSTAVNIKE TERORISTIČKE DRŽAVE! Letonci RAZBILI Gnjilane!

Predstavnik lažne države "Kosovo", ekipa uz Gnjilana eliminisana je na startu kvalifikacija za Ligu konferencija. U dvomeču, bolji od njih bili su fudbaleri Liepaje su u južnoj srpskoj pokrajini poraženi sa 1:0, a danas su u Letoniji slavili sa 3:1. 

Junak pobede bio je srpski internacionalac Nemanja Belaković koji je karijeru počeo u taboru OFK Beograda, a potom branio boje Partizana, Bambija, Sloge iz Kraljeva, Teleoptika, Novigrada, Spartaksa i TSV Hartberga pre nego što se preselio u Liepaju. 

Belaković je meč sa FK Gnjilane počeo sa klupe, a kako stvari nisu išle prema planu u igru je ušao na poluvremenu. I bukvalno pokrenuo saigrače. 

Prelomni momenat bio je njegov ulazak na teren i prelep gol koji je doneo prednost Liepaji sredinom drugog poluvremena. Belaković je skinuo dres, a onda u stilu Dragana Mancea proslavio pogodak. Kažnjen je žutim  kartonom za skidanje dresa, ali mu sigurno to  nije teško palo, posebno nakon 88. minuta kada je Dodo postigao gol za konačnih 3:1 i prolaz letonske ekipe dalje.