Autor: Informer.rs

14.07.2022.

21:55

Foto: Starsportphoto

Sport

DEBAKL I BLAMAŽA NENADA LALATOVIĆA! Borac ELIMINISAN na Farskim ostrvima!

Mnogo problema imao je Borac na startu utakmice na Farskim ostrvima. Nije Nenad Lalatović mogao da računa na kapitena Gorana Zakarića, a njegov izostanak se osetio od samog početka meča. Toršavn je maksimalno agresivno otvorio i već posle 35. minut preko Egilsona došao do prednosti. 

Ipak, problem za domaćina usledio je do kraja prvog poluvremena pošto je Jakobsen dobio dva žuta kartona i završio utakmicu. Borac je na startu drugog poluvremena imao šansu da napravi preokret, ali je Gajić doživeo "pomračenje" i za 60 sekundi dobio dva žuta kartona. 

Informer

Usledio je pravi spetakl za domaćina, a horor za Nenada Lalatovića. Egilson je realizovao dva penala, postigao dva gola i doveo Toršavn na korak od plasmana u drugo kolo kvalifikacija. Ipak, Tatar je posle asistencije Nikole Andrića smanjio zaostatak Banjalučana, a meč odveo u produžetke, kasnije i penale. 

Sigurni su bili Tatar, Ćorić i Lukić, a prvi promašaj za Toršavn upisao je Eriksen koji je u finišu meča ušao baš za penal seriju. Borac je imao "zicer", ali nisu uspeli da iskoriste "poklone" domaćina. Piščević i Lukić su promašili svoje penale i poslali Toršavn u drugo kolo kvalifikacija.