Autor: Informer.rs

15.07.2022.

11:20

Foto: Starsportphoto

Sport

NE VRAĆAJTE SE U BANJALUKU! Navijači pobesneli, Lalatoviću se ne piše dobro! (FOTO)

Navijači Borca iz Banjaluke su odlepili zbog katastrofe koju su im priredili ljubimci! 

Tim Nenada Lalatovića doživeo je jedan od najtežih poraza u klupskoj istoriji, pošto je prvo na Farskim Ostrvima izgubio kapital iz Modriče (3:1), da bi potom bio i slabiji u penal ruletu od ekipe B36 Toršavn - 3:4.

Izuzetno loše je igrao Borac više od 70 minuta na Farskim Ostrvima. Dao je šansu poluprofesionalnoj ekipi B36 da se vrati u igru, najviše zahvaljujući najboljem pojedincu susreta Magnusu Egilsonu. Farani su u jednom momentu imali i 3:0, ali je Benjamin Tatar u 75. minutu dao gol za produžetak, a sve je rešeno tek posle penal serije u kojoj su igrači Borca očajno šutirali u poslednje dve serije i time omogućili Faranima istorijsku pobedu.

Informer

 

Navijači Borca nisU dobro podneli ovu blamažu, pa su bes iskalili u komentarima na društvenim mrežama, gde se brutalno vređa Nenad Lalatović, koga nazivaju raznim pogrdnim imenima, trenerskom prevarom koja je dovela gomilu svojih igrača sa kojima je jedva izborio opstanak u Srbiji!

Informer

 

Nije samo Lalatović na tapetu, već igrači i uprava, a neki su poručili da ako imaju obraza ne bi trebalo ni da se vrate u Banja Luku!