Autor: Informer.rs

15.07.2022.

22:20 >> 22:34

Foto: Starsportphoto©

Sport

SIVIĆ POBESNEO NAKON MEČA, UVEREN DA JE RADNIČKI OŠTEĆEN! Teško je kada rival ima PENALA koliko god im treba! (VIDEO)

Radnički je na Čairu poveo golom koji je postigao Bojan Mlađović u drugom minutu, a izjednačio je Bibars Natho u 12. minutu iz jedanaesterca. Radnički je poveo u 50. minutu golom Stefana Dimića, a treći gol postigao je Lazar Jovanović u 54. minutu.

Gol za Partizan postigao je Slobodan Urošević u 71. minutu, a bod crno-belima doneo je Rikardo Gomeš u sedmom minutu nadoknade vremena iz jedanaesterca. Trener Nišlija Tomislav Sivić nije bio zadovoljan odnosom arbitara prema njegovoj ekipi. 

- Zadovoljan sam onim što je moj tim danas uradio. Odigrali smo u šest dana utakmice protiv najboljih timova u zemlji i na najlepši  način pokazali šta ćemo uraditi tokom ove sezone. Od kako sam došao u Srbiju nisam komentarisao suđenje, ali je teško igrati kada znate da će rival imati jedan, dva ili tri penala... Međutim, čestitam mojim momcima, odigrali su dobru utakmic. Mi treba da se bavimo fudbalom, radimo da budemo bolji i podižemo formu - rekao je Sivić. 

Na konkretno pitanje vezano za penale koji su svirani protiv Radničkog trener Nišlija ističe da je 

- Suviše lagano su svirani penali, ovaj drugi sigurno nije bio, stajao sam odmah pored. Nije se gledao VAR to su stvari na koje nisam navikao, svež sam, voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istim situacijama - dodao je Sivić.